La Clara Comunicació SCCL

Avís Legal

 

La Clara Comunicació SCCL, és una societat cooperativa catalana limitada, amb CIF F67079111, inscrita al Registre de Cooperatives amb el número 14932. El seu domicili és al Carrer Albigesos, 9 Pral 2a de Barcelona (08024) i amb correu electrònic marta@laclaracomunicacio.com.

Els drets de propietat intel•lectual i industrial del web, el seu codi font, disseny, estructura de navegació, bases de dades i els diferents elements que s’hi contenen són titularitat exclusiva de La Clara Comunicació SCCL, a qui correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació d’aquests en qualsevol forma i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública, posada a disposició i transformació.

Respecte a les ressenyes de serveis de tercers que puguin aparèixer al web, La Clara Comunicació SCCL, reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat industrial i intel•lectual, i el seu sol esment o l’aparició al web no implica l’existència de drets sobre aquestes.

La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquest web, la seva revenda així com la lesió dels drets de propietat intel•lectual o industrial donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.

La Clara Comunicació SCCL, es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar informació continguda al seu web, així com la seva configuració, prestacions o condicions d’accés i ús en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ.

La Clara Comunicació SCCL, no garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al web, ni assumirà cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades que es produeixin durant la connexió a Internet.

La Clara Comunicació SCCL, tampoc no garanteix l’absència de virus ni d’altres elements que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic (programari i maquinari) o en els documents electrònics i fitxers emmagatzemats en el seu sistema informàtic, per la qual cosa s’exclou de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin produir-se en el sistema informàtic, documents electrònics o fitxers dels usuaris.

La prestació del servei del lloc web i dels altres serveis té en principi una durada indefinida. Tot i això, La Clara Comunicació SCCL, està autoritzada per donar per acabada o suspendre la prestació del servei en qualsevol moment. Està estrictament prohibit modificar, transmetre, distribuir, reutilitzar, reenviar o usar la totalitat o part del contingut d’aquest lloc web per a propòsits públics o comercials incloent-hi text, imatges, àudio i/o vídeo sense previ avís i l’autorització escrita de La Clara Comunicació SCCL. En cas de sol·licitud d’ús i reproducció poden dirigir-se per escrit a marta@laclaracomunicacio.com.

Tot aquell usuari o tercer que desitgi incloure dins de la seva pàgina web qualsevol tipus d’enllaç o hipervincle que connecti o traslladi al de L’APÒSTROF, SCCL, o a les pàgines que el componen, haurà de notificar-ho prèviament a L’APÒSTROF, SCCL, i obtenir-ne l’autorització corresponent.

 

Política de privacitat i protecció de dades

S’informa als usuaris de la pàgina web, en compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal i de la Llei de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, sobre la política de privacitat i de protecció de dades de caràcter personal amb la finalitat que aquests decideixin de manera expressa, lliure i voluntària si desitgen facilitar a La Clara Comunicació, les dades personals sol•licitades i que són necessàries per al desenvolupament de l’activitat de la cooperativa.

A La Clara Comunicació, hem adoptat les mesures organitzatives i tècniques necessàries per assegurar la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de les seves dades personals d’acord amb la legislació vigent.

 

Les dades facilitades per la persona interessada a La Clara Comunicació SCCL, a través dels diferents formularis o escrits en paper, web o e-mail, hauran de ser verídiques, exactes i actualitzades i seran tractades per La Clara Comunicacio SCCL de forma responsable i sense cedir-les mai a tercers, exceptuant aquells casos en que la llei així ho requereixi.

 

Per complir la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, posem a disposició de la persona interessada la informació següent:

 

 

Tractament CLIENTS
Finalitat/s del tractament Gestió de la relació amb els clients
Descripció de la categoria Persones, representants d’una empresa o entitat, amb les quals es manté una relació comercial com a clients
Licitud del tractament El tractament és necessari per a l’execució d’un contracte en el qual participa la persona interessada o per a l’aplicació a petició d’aquesta de mesures precontractuals. El tractament és necessari per a la satisfacció d’interessos legítims perseguits pel responsable del tractament (gestió comercial). Vegeu clàusula informativa Clients.
Categoria de les dades personals Els necessaris per al manteniment de la relació comercial: gestió de projectes, facturar, enviar publicitat postal o per correu electrònic. D’identificació: nom i cognoms, NIF, adreça postal, telèfon, correu electrònic.Dades bancàries: per a la domiciliació de pagaments.
Categoria de destinataris als quals es comunica o comunicaran les dades personals Administració tributària.

Bancs i entitats financeres.

Categoria d’encarregats del tractament per compte de l’empresa Gestoria.

Col·laboradors/proveïdors que presten el servei en nom de l’organització.

Proveïdor de manteniment de serveis informàtics.

Termini previst per a la supressió de les diferents categories de dades Els previstos per la legislació fiscal respecte a la prescripció de responsabilitats.
Tractament CONTACTES
Finalitat/s del tractament Gestió de la relació amb clients potencials.
Descripció de la categoria Persones amb les quals es busca o sol·liciten mantenir una relació comercial com a client.
Licitud del tractament La persona interessada dona el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals per a la finalitat

específica.Vegeu clàusula informativa Contactes.

Categoria de les dades personals Els necessaris per a la promoció comercial de l’empresa.

D’identificació: nom i cognoms, adreça postal, telèfon, correu electrònic.

Categoria de destinataris als quals es comunica o comunicaran les dades personals No es preveu.
Categoria d’encarregats del tractament per compte de l’empresa Proveïdor manteniment serveis informàtics.
Termini previst per a la supressió de les diferents categories de dades Els previstos per la legislació fiscal respecte a la prescripció de responsabilitats.
Tractament TREBALLADORS/ES AUTÒNOMES
Finalitat/s del tractament Gestió de la relació laboral amb les persones treballadores autònomes.
Descripció de la categoria Persones que treballen per al responsable del tractament.
Licitud del tractament El tractament és necessari per al compliment d’una obligació legal aplicable al responsable del tractament (contractes, nòmines i PRL). El tractament és necessari per a la satisfacció d’interessos legítims perseguits pel responsable del tractament (formació, organització dels RH).
Categoria de les dades personals Els necessaris per al manteniment de la relació laboral. Gestionar els contractes, la nòmina, la formació i la PRL. D’identificació: nom i cognoms, NIF, número de Seguretat Social, adreça postal, telèfon, correu electrònic. Característiques personals: estat civil, data i lloc de naixement, edat, sexe, nacionalitat i percentatge de discapacitat. Dades acadèmiques i professionals.

Dades bancàries per a la domiciliació del pagament de les nòmines.

Categoria de destinataris als quals es comunica o comunicaran les dades personals Seguretat Social.

Hisenda.

Bancs i entitats financeres.

Categoria d’encarregats del tractament per compte de l’empresa Gestoria.

Servei de prevenció aliè.

Proveïdor de manteniment de serveis informàtics.

Termini previst per a la supressió de les diferents categories de dades Els previstos per la legislació fiscal i laboral respecte a la prescripció de responsabilitats.
Tractament CANDIDATS/ES
Finalitat/s del tractament Gestió de la relació amb les persones candidates a un lloc de treball autònom a l’empresa.
Descripció de la categoria Persones que desitgen treballar per al responsable del tractament.
Licitud del tractament La persona interessada dona el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals per a la finalitat

específica.Vegeu clàusula informativa Candidats.

Categoria de les dades personals Els necessaris per gestionar els curriculum de possibles futures persones treballadores. D’identificació: nom i cognoms, adreça postal, telèfon, correu electrònic, sexe, nacionalitat i altres dades (excloent-ne raça, salut o afiliació sindical). Dades acadèmiques i professionals.
Categoria de destinataris als quals es comunica o comunicaran les dades personals No es comuniquen.
Categoria d’encarregats del tractament per compte de l’empresa Gestoria.

Proveïdor manteniment serveis informàtics.

Termini previst per a la supressió de les diferents categories de dades Els previstos per la legislació fiscal i laboral respecte a la prescripció de responsabilitats.
Tractament PROVEÏDORES / COL·LABORADORES
Finalitat/s del tractament Gestió de la relació amb les persones proveïdores i col·laboradores.
Descripció de la categoria Persones amb les quals es manté una relació comercial com a proveïdores de productes i/o

serveis.

Licitud del tractament El tractament és necessari per al compliment d’una obligació legal aplicable al responsable del tractament (gestió comptable). El tractament és necessari per a la satisfacció d’interessos legítims perseguits per la persona responsable del tractament (gestió de compres i encàrrecs de treballs a persones col·laboradores).
Categoria de les dades personals Els necessaris per al manteniment de la relació comercial. D’identificació: nom i cognoms, NIF, adreça postal, telèfon, correu electrònic, sexe, nacionalitat i altres dades (excloent-ne raça, salut o afiliació sindical). Dades acadèmiques i professionals. Dades bancàries per a la domiciliació de pagaments.
Categoria de destinataris als quals es comunica o comunicaran les dades personals Hisenda.

Bancs o entitats financeres.

Categoria d’encarregats del tractament per compte de l’empresa Gestoria.

Proveïdor de manteniment de serveis informàtics.

Termini previst per a la supressió de les diferents categories de dades Els previstos per la legislació fiscal respecte a la prescripció de responsabilitats.

 

Política de Cookies

 

Les cookies són fitxers que es descarreguen en els ordinadors en accedir a determinades pàgines web. Les cookies són utilitzades per les pàgines web per diferenciar entre els diferents usuaris que hi accedeixen i les informacions obtingudes puguin ser recuperades en posteriors visites.

Les cookies ens permeten entre d’altres coses al web de La Clara Comunicació SCCL:

  • Obtenir informació sobre els hàbits de navegació de l’usuari.
  • Obtenir informació de l’ordinador del visitant, com l’adreça IP, sistema operatiu o tipus de navegador.
  • En cap cas s’obtenen dades sobre el nom, cognoms o adreça postal des de la qual l’usuari s’ha connectat.

Les cookies generalment s’esborren en tancar el navegador, però per tal de poder d’aprofitar al màxim les seves funcionalitats, algunes d’aquestes persisteixen en el disc dur de l’ordinador i així poder ser d’utilitat en futures sessions.

Tanmateix, podeu permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del vostre navegador. Podeu trobar informació sobre com fer-ho, en relació amb els navegadors més comuns, en els links que s’inclouen a continuació:

Explorer:  http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

Firefox:  http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

Chrome:  http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647

Safari:  http://support.apple.com/kb/ph5042

Us informem, no obstant això, de la possibilitat que la desactivació d’alguna cookie impedeixi o dificulti la navegació o la prestació dels serveis oferts en aquest web.

Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers (Google Analytics) per mesurar i gestionar visites a la web, també per oferir una millor experiència i servei. Si continueu la navegació considerem que accepteu la seva utilització. Podeu canviar la configuració i trobar més informació sobre les normes de galetes al enllaç política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies
Apunta't al nostre butlletí