Integrants sense Idoia

La Clara Comunicació: Qui Som

Ja veuràs que sabem explicar moltes coses, però no gaire a nosaltres mateixes!

Germán Aranda, reporter obsessionat amb el carrer, les injustícies i les perifèries, just treu cap al món de la comunicació amb curiositat i innocència, sempre amb un peu als mitjans. Colomenc amb passió per Llatinoamèrica i un tros de cor al Brasil, aplica una mica més del que li agradaria una frase del poeta Màrius Sampere immortalitzada a la vora del riu Besòs: ‘Viure és intentar-ho infinites vegades’. Ho podeu comprovar al seu LinkedIn.

Marta Molas és periodista i activista a Gràcia 😉 Titllada de workaholic, tant te la trobes editant GIF’s, taladrant a periodistes, gestionant unes xarxes des de l’autobús, o dinamitzant i facilitant un briefing participatiu. A primera vista no és la més Public Relations de la contrada, però doneu-li una oportunitat. Treballa fort i ven millor. I li encanten (massa) tots els reptes. Per dades que buscaria algú de recursos humans, alehop! visiteta al LinkedIn.

Martí Costa, redactor incansable, és de la poca representació masculina a la nostra entitat feminista. Però ojut! Feminista com el què més! Combina l’escena teatral amb la comunicativa, i el trobareu en projectes a La Clara que toquin la cultura i l’acció social. Bon actor i millor director, no per això a La Clara fa teatre… Els moviments socials són part del seu sinó i els comunica com si els hagués parit. I sí, el Martí també té LinkedIn.

Sira Jodar periodista corporativa, és la nostra connexió a la Catalunya Central! No sabem massa com, però s’ha especialitzat en treballar webs totxes, memòries infumables i relatories sense fi. Li va la droga dura, sembla. D’estètica hypster, ens obliga a parlar amb anglicismes i a dir-vos que està especialitzada en content marketing. Afegirem que és la nostra design thinker, així que tot allò que olori a imatge i disseny, s’ho menja ella. + info, ja saps, ella també té LinkedIn.

Marina Reig Economista i comunicadora, gracienca de soca-rel. Sempre ho negarà, però se li dona a la perfecció la coordinació de projectes, les aportacions reflexives i els continguts amb push. I és la feminista de la triada: no hi haurà matxirul·lo que se li escapi. Ah! I sabies que parla hongarès a més de francès i anglès? També porta els números de La Clara: reclamacions d’impagats a ella 😀 I si això no et diu massa de com és la Marina… Visita el seu LinkedIn.

Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers (Google Analytics) per mesurar i gestionar visites a la web, també per oferir una millor experiència i servei. Si continueu la navegació considerem que accepteu la seva utilització. Podeu canviar la configuració i trobar més informació sobre les normes de galetes al enllaç política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies